Boeken en stripverhalen
Wij beschikken over een groot assortiment boeken en stripverhalen Degene die wij niet in voorraad hebben, kunnen wij voor u bestellen. Zodra de bestelling beschikbaar is, brengen wij u op de hoogte.

Papier- en schoolgerief
Wij verkopen een assortiment papierwaren waaronder: briefpapier, kopiepapier, gekleurd papier en omslagen in diverse formaten. Ook voor schoolgerief zoals: potloden, balpennen, passers, stiften, latten en linealen kunt u bij ons terecht. Ook alle compatibele cartridges zijn bij ons te koop: HP, Canon, Epson, Lexmark, ... .

Tabakswaren
Onze winkel biedt u een uitgebreid assortiment tabakswaren aan: sigaretten, sigaren, rol- en pijptabak en diverse rookbenodigdheden. In ons assortiment sigaren kunnen wij u de producten van de volgende fabrikanten aanbieden: Balmoral, J. Cortès, Jacob van Meer, Neos-Country, La Paz, Don Pablo, Verellen-Gold, Agio-Meharis, ...
Ons assortiment rookbenodigdheden bevat volgende producten: Mascotte-, Rizla-, Job- en Smoking- sigarettenblaadjes, sigarettenmachientjes en benzine en gas om uw aanstekers bij te vullen.

Roken is dodelijk!
Roken brengt u en anderen rondom u ernstige schade toe!
Wij verkopen geen takak aan -16-jarigen!
Respecteer de handelaars die de tabakswet toepassen

Dag-, week- en maandbladen
Dagbladhandel De Mus biedt u verschillende dagbladen en een ruim aanbod aan week- en maandbladen aan. Omdat de keuze heel uitgebreid is, kunnen wij echter niet alles in huis nemen. Hebt u speciale wensen, spreek ons daarover aan. Wij zullen met plezier nakijken of wij aan uw wens kunnen voldoen. Indien nodig nemen wij contact op met de leverancier van het betreffende blad, zodat u dit bij ons kan komen afhalen of thuis kan laten bezorgen.

Kansspelen
Dagbladhandel De Mus biedt een hele reeks kansspelen aan: alle spelen van de Nationale Loterij (Lotto-Joker, Euro Millions, Scooore, Keno, Pick3 en alle bijkomende krasloten), plus de producten van de Belgische PMU en Bingoal.

Omdat spelen leuk moet blijven. Ken uw limieten. SOS 0800/35777
Verkoop kansspelen verboden aan -18 jarigen!

Diversen
Verder verkopen wij ook nog: kaarten van De Lijn, postzegels, stempels, batterijen, landkaarten, zichtkaarten van Retie, wens-, verjaardags- en jubileumkaarten, GSM-herlaadkaarten, agenda's, kalenders, snoep, frisdranken en cadeaubons.

Wij verkopen geen alcohol onder de 16 jaar!
en geen sterke drank onder de 18 jaar!


 

Alle rechten voorbehouden - Het is verboden foto's, tekst of logo's te copiëren zonder toestemming auteur ©1988-2014 Dagbladhandel De Mus bvba