Onze diensten
Sedert het ontstaan van Dagbladhandel De Mus bieden wij een uitgebreid gamma van diensten aan onze klanten. Hebt u vragen omtrend onze diensverlening, aarzel niet ons te contacteren via info@demus.be. Wij zullen uw vraag met spoed behandelen.

Kranten- en tijdschriftenbedeling
Ons cliënteel is vertrouwd met onze vlotte manier van werken. Geen tijd om overdag onze winkel te bezoeken of moeilijk verplaatsbaar? Even contact opnemen, de naam van het tijdschrift doorgeven en vanaf de volgende uitgave vindt u dit in uw brievenbus. Veel leesplezier!

Kansspelen
Dagbladhandel De Mus biedt een hele reeks kansspelen aan: alle spelen van de Nationale Loterij (Lotto-Joker, Euro Millions, Scooore, Keno, Pick3 en alle bijkomende krasloten), plus de producten van de Belgische PMU en Bingoal.

Omdat spelen leuk moet blijven. Ken uw limieten. SOS 0800/35777
Verkoop kansspelen verboden aan -18 jarigen!

Fax- en kopieservice
U kunt bij ons terecht voor uw zwart-wit- en kleurenkopies. Wij verzorgen ook uw plastificeer- en inbindwerk. Hebt u zelf geen faxtoestel, dan kunt u bij ons faxen versturen en laten toekomen.

Zoekertjesservice
Zoekertjes voor De Kempenaer en Kempenklok kunt u bij ons binnenbrengen.


Bij ons kunt u betalen met uw Proton- en/of Bancontact betaalkaarten.

 

 

Alle rechten voorbehouden - Het is verboden foto's, tekst of logo's te copiëren zonder toestemming auteur ©1988-2014 Dagbladhandel De Mus bvba